Lagedijkerweg 7, 1742 NB, Schagen0224-216173

Over Ons

Mogen wij ons even voorstellen! Autobedrijf van Vliet aan de Lagerdijkerweg 7 in Schagen is een bedrijf dat al ruim 5 jaar een betrouwbaar adres is voor verkoop, keuring, reparatie en onderhoud van alle merken auto ’s voor zowel bedrijven als particulieren.

Op onze overzichtelijke website willen wij u graag voorzien van alle informatie met betrekking tot ons bedrijf. U kunt via deze website onze voorraad occasions bekijken welke regelmatig wordt vernieuwd. Autobedrijf van Vliet heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Ons team kan in onze moderne werkplaats uw auto ongeacht het merken onderhouden, repareren en herstellen. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties aan uw auto.

Ook is Autobedrijf van Vliet lid van de NAP en Bovag! Verder kunt u naast ons terecht bij tankstation Avia voor uw benzine of diesel (geen LPG). omdat wij zo onze service en kennis naar een universeel dealer niveau kunnen brengen. Hiervan heeft de klant veel voordeel. Denk niet alleen aan scherpe acties, maar ook aan de hoge kwaliteitseisen! In onze goed uitgeruste werkplaats kunt u  niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken, maar ook de afwikkeling van schade kunnen wij voor u verzorgen.

Neem gerust de tijd om onze website te verkennen en kom er achter wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Uiteraard beschikt ons bedrijf over een moderne werkplaats met alle gereedschappen en apparatuur om uw auto veilig en goed te kunnen onderhouden. Maar het belangrijkste gereedschap is natuurlijk ons vakbekwame en gemotiveerde personeel met jarenlange ervaring. Die brede kennis van alle merken en modellen is één van de sterke punten van Autobedrijf van Vliet. En natuurlijk willen wij u graag voorstellen aan onze monteurs.